Zpět na seznam

Zlepšení tepelně technických vlastností obvodových konstrukcí budov Střední školy strojní, stavební a dopravní, Liberec, Truhlářská objekt B

loga projektu

Předmětem projektu byly stavební úpravy související se zateplením objektů budov Střední školy strojní, stavební a dopravní v Liberci. Cílem projektu bylo snížit energetickou náročnost budov školy (snížení množství energie nutné k vytápění, snížení produkovaných emisí, snížení finanční náročnosti na vytápění, atd.). Projekt zahrnoval výměnu oken i meziokenních vložek, zateplení vnějšího pláště budovy, tedy sokly obvodové stěny a střešní konstrukce včetně nového oplechování, dále výměny parapetů, dešťových svodů, žlabů a markýz nad vchody. Projekt komplexně řešil snížení energetické náročnosti objektu a snížení emisí C02 prostřednictví zlepšení tepelně-technických parametrů obalových konstrukcí o celkové ploše přibližně 3 tis. m2.


Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Fondu soudržnosti a Státním fondem životního prostředí ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí.

Operační program OP Životní prostředí
Registrační číslo
CZ.1.02/3.2.00/13.18361
Celkové výdaje projektu 4.779.556 Kč
Výše dotace 3.065.551 Kč
Výdaje Libereckého kraje 1.714.015 Kč
Doba realizace projektu duben 2013 - srpen 2014
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace