Zpět na seznam

Zajištění digitální mapy pro německé a české území Euroregionu Nisa

loga projektu

Cílem projektu bylo sjednotit mapové podklady Libereckého kraje a okresu Löbau-Zittau pro společné přeshraniční plánování. První pilotní vrstvou, která je nad tímto společným mapovým základem spuštěna, je vrstva podstávkových domů, které byly na území Libereckého kraje do té doby zmapovány. Pro vytvoření společného mapového základu bylo nutné vytvořit organizační předpoklady pro právní shodu při ukládání, ošetřování, výměně a prezentaci kartografických informací v Euroregionu Nisa, specifikovat technické parametry služeb a uzpůsobit dané nástroje pro vytvoření těchto služeb, sjednotit pravidla zobrazení pro vektorová a rastrová data v měřítku 1:10 000 - 1:200 000. Výstupem projektu je vytvořená digitální mapa na území Euroregionu Nisa - mapový projekt a informační dokument „Základní informace o projektu“.

Odkaz na mapovou aplikaci: Krajina podstávkových domů

Odkaz na dokument: Základní informace o projektu


Projekt byl ze Společného fondu malých projektů v rámci programu Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA    (přeshraniční spolupráce).

Operační program Přeshraniční spolupráce ČR-Sasko Interreg IIIA
Registrační číslo
CZ.04.4.81/4.3.01.1/0223
Celkové výdaje projektu 110.790 Kč
Výše dotace 83.093 Kč
Výdaje Libereckého kraje 27.697 Kč
Doba realizace projektu únor 2006 - listopad 2006
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace