Zpět na seznam

Vybavení odborných pracovišť pro technické obory ISŠ Vysoké nad Jizerou

loga projektu

Předmětem projektu bylo vybavení odborných pracovišť Integrované střední školy ve Vysokém nad Jizerou. Pořízení materiálně - technického vybavení odborných učeben a dílen (výukové panely pro učebnu elektrických měření - autoelektronika a řízení spalovacích motorů, tester motorů, osciloskop pro motocykly, přístroj pro servis klimatizací, přístroj pro měření karosérií, motocyklová diagnostika) učebních autooborů a studijního oboru Autotronik, který se zaměřuje nejen na automobily, ale i motocykly. Díky pořízení moderních strojů, přístrojů a vybavení došlo k vytvoření příznivých podmínek pro zavádění moderních metod praktické výuky. Absolventi školy tak lépe splňují současné nároky zaměstnavatelů využívajících moderních technologických zařízení a tím se stávají lépe uplatnitelní na trhu práce po absolvování studia.


Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Operační program Regionální operační program NUTS II Severovýchod
Registrační číslo
CZ.1.13/4.2.00/05.00400
Celkové výdaje projektu 3.813.215 Kč
Výše dotace 3.527.223 Kč
Výdaje Libereckého kraje 285.992 Kč
Doba realizace projektu květen 2008 - říjen 2009
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz

 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace