Zpět na seznam

Učebna CNC strojů SPŠ Česká Lípa

loga projektu

Projekt byl zaměřen na modernizaci vybavení odborné učebny pro výuku počítačem řízeného obrábění, tzn. CNC učebny na Střední průmyslové škole v České Lípě. Modernizací vybavení CNC učebny se rozumí pořízení dvou nových CNC obráběcích strojů (soustruh, frézka s modulárním řízením), jednoho strojního simulačního pracoviště, moderního ovládacího softwaru modulového typu umožňujícího přepínání mezi řídícími systémy a pro proškolení obsluhy. Díky pořízení moderních strojů, přístrojů a vybavení došlo k vytvoření příznivých podmínek pro zavádění moderních metod praktické výuky. Absolventi školy tak více splňují současné nároky zaměstnavatelů využívajících moderních technologických zařízení a tím se stávají lépe uplatnitelní na trhu práce.


Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Operační program Regionální operační program NUTS II Severovýchod
Registrační číslo
CZ.1.13/4.2.00/21.01104
Celkové výdaje projektu 4.156.404 Kč
Výše dotace 3.532.943 Kč
Výdaje Libereckého kraje 623.461 Kč
Doba realizace projektu duben 2010 - listopad 2012
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace