Zpět na seznam

Technologické centrum EXCELENT

loga projektu

Projekt reagoval na nevyhovující a velice zastaralé vybavení Střední průmyslové školy strojní a elektrotechnické a Vyšší odborná školy v Liberci. Na stávajícím vybavení nebylo možné simulovat výrobní procesy v oblasti strojírenství, elektrotechniky, telekomunikační a výpočetní techniky. Cílem projektu bylo vytvořit příznivé podmínky pro úspěšné uplatnění absolventů specializovaných strojírenských, elektrotechnických a ICT oborů na trhu práce a vytvářet příznivé prostředí pro rozvoj inovačních aktivit. Absolventi školy vedle teoretických znalostí a všeobecného přehledu budou splňovat i odborné požadavky jako znalost programování CNC strojů, znalost strojní konstrukce CAD s návazností na výrobu, znalost technik měření a další. V rámci projektu byl pořízen CNC obráběcí stroj (frézovací centrum), CNC soustruh a 3D měřící stroj.


Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Operační program Regionální operační program NUTS II Severovýchod
Registrační číslo
CZ.1.13/4.2.00/32.01247
Celkové výdaje projektu 5.047.882 Kč
Výše dotace 4.290.699 Kč
Výdaje Libereckého kraje 757.183 Kč
Doba realizace projektu červenec 2011 - září 2013
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz

 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace