Zpět na seznam

Revitalizace zeleně v areálu Domova důchodců Sloup v Čechách, p. o.

loga projektu

Prostřednictvím tohoto projektu proběhla revitalizace zeleně v areálu Domova důchodců ve Sloupu v Čechách. Jedná se o zámecký park sloužící domovu důchodců zejména jako místo odpočinku klientů nebo jako místo jejich setkávání s rodinnými příslušníky. V parku, který je registrován jako významný krajinný prvek a je součástí památkové zóny a evidován jako nemovitá kulturní památka, bylo provedeno kácení a ošetření stávajících dřevin a také byly vysázeny nové stromy a keře a to za účelem zajištění provozní bezpečnosti a další perspektivy parku do budoucna. Spolu s těmito pracemi byl také odklizen dlouhodobě ukládaný nevzhledný kompost v rohové části parku. Nedílnou součástí projektu je také rozvojová péče o nově vysazené stromy a keře.


Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Operačního programu Životní prostředí. 
Více informací o programu naleznete na: www.opzp.cz

Operační program OP Životní prostředí 2014-2020
Registrační číslo
CZ.05.4.27/0.0/0.0/19_132/0010905
Celkové výdaje projektu 1.737.008 Kč
Výše dotace 704.326 Kč
Výdaje Libereckého kraje 1.032.682 Kč
Doba realizace projektu říjen 2020 - listopad 2023
Další informace projekty@kraj-lbc.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace