Zpět na seznam

Revitalizace přírodního areálu Jedličkova ústavu a jeho zpřístupnění veřejnosti pro volnočasové aktivity

loga projektu

Cílem projektu bylo revitalizovat a regenerovat plochu zanedbaného a nevyužitého přírodního areálu umístěného v klidové zóně na pomezí Starého města a Nových Pavlovic, rozvinout fyzickou infrastrukturu v oblasti sociálních služeb, školství a volnočasových aktivit s důrazem na snižování regionálních disparit a tím zlepšit kvalitu života a veřejných služeb pro obyvatelstvo. V rámci projektu došlo k rekonstrukci venkovního areálu, konkrétně bylo upraveno hřiště, populární kamenná tvrz a pro venkovní sezení byly dodány nové lavičky. V areálu také vznikla krytá scéna, která bude využívána pro různé kulturní akce. Těmito aktivitami dojde ke zkvalitnění zázemí pro samotné uživatele Jedličkova ústavu, ale také pro veřejnost. Výstupem projektu je kvalitnější a bezpečný areál se sportovištěm s lepšími technickými vlastnostmi, zaměřený na volnočasové aktivity a jeho zpřístupnění široké veřejnosti.


Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Operační program Regionální operační program NUTS II Severovýchod
Registrační číslo
CZ.1.13/4.2.00/32.01247
Celkové výdaje projektu 4.345.828 Kč
Výše dotace 3.513.777 Kč
Výdaje Libereckého kraje 832.051 Kč
Doba realizace projektu říjen 2011 - září 2014
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz

 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace