Zpět na seznam

Rekonstrukce Obchodní akademie a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky Liberec

loga projektu

Realizace projektu spočívala v rekonstrukci podkroví a střechy v budově Obchodní akademie a Jazykové školy v Liberci v Šamánkově ulici. Došlo ke změně celkové dispozice původně nevyužívaných podkrovních prostor školy. Tyto byly nově upraveny a vybaveny pro účely výuky a možnosti trávení času studentů mezi vyučovacími bloky. Zároveň došlo k opravě střechy, která již nesla znaky havarijního stavu. V rámci projektu byly zřízeny dvě počítačové učebny pro výuku odborných předmětů, vzniklo informační centrum s odbornou knihovnou (právo, ekonomika) a počítači pro studenty, bylo vybudováno zázemí pro školní firmy v rámci výuky aplikované ekonomie. Projekt navazuje na zavedení vzdělávacích oborů na škole o odborné činnosti v rámci státní správy a samosprávy.


Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Operační program Regionální operační program NUTS II Severovýchod
Registrační číslo
CZ.1.13/2.1.00/27.01145
Celkové výdaje projektu 11.617.937 Kč
Výše dotace 8.900.112 Kč
Výdaje Libereckého kraje 2.717.825 Kč
Doba realizace projektu září 2011 - červen 2013
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz

 


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace