Zpět na seznam

Modernizace laboratoří pro odbornou technickou výuku

loga projektu

Projekt reagoval na velice zastaralé vybaven laboratoří Střední průmyslové školy v České Lípě. Přístroje a zařízení, které žáci potřebují pro praktickou výuku v oborech strojírenství a informační technologie, zcela chybí. Cílem projektu je zkvalitnit praktickou výuku žáků, tak aby jejich vědomosti a dovednosti lépe odpovídaly požadavkům zaměstnavatelů na trhu práce. Díky projektu dojde k rozšíření možností produktivní práce žáků uvedených oborů. V rámci projektu bude vybudováno šest moderních laboratoří, a to laboratoř elektrotechniky, laboratoř informačních technologií, laboratoř kontroly a měření, laboratoř automatizace a laboratoř Rapid prototyping. Dále také dojde k rekonstrukci nezbytného zázemí laboratoří (šatny).


Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Operační program Regionální operační program NUTS II Severovýchod
Registrační číslo
CZ.1.13/4.2.00/32.01214
Celkové výdaje projektu 6.963.019 Kč
Výše dotace 5.918.566 Kč
Výdaje Libereckého kraje 1.044.453 Kč
Doba realizace projektu červenec 2011 - říjen 2014
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace