Zpět na seznam

Materiálně-technická podpora studijních oborů aplikované chemie

loga projektu

Zlepšení materiálně - technického vybavení učeben pro praktickou výuku nově zavedeného oboru Aplikovaná chemie, který na Střední umělecko-průmyslové škole sklářské v Železném Brodu vznikl jako reakce na změny potřeb trhu práce. Hlavním cílem bylo vytvořit zázemí pro kvalitní a moderní výuku odborných předmětů pomocí ICT a vytvořit tak studentům podmínky pro získávání odborných znalostí požadovaných budoucími zaměstnavateli. Díky pořízení moderních strojů, přístrojů a vybavení došlo k vytvoření příznivých podmínek pro zavádění moderních metod praktické výuky. Absolventi školy tak lépe splňují současné nároky zaměstnavatelů využívajících moderních technologických zařízení a tím se stávají lépe uplatnitelní na trhu práce po absolvování studia.  


Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Operační program Regionální operační program NUTS II Severovýchod
Registrační číslo
CZ.1.13/4.2.00/05.00397
Celkové výdaje projektu 1.618.146 Kč
Výše dotace 1.452.755 Kč
Výdaje Libereckého kraje 165.391 Kč
Doba realizace projektu květen 2008 – duben 2009
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace