Zpět na seznam

Krajské služby eGovernmentu ve zdravotnictví

loga projektu

Cílem Projektu je umožnit Libereckému kraji a organizacím na jeho území zajistit vyšší kvalitu a efektivitu poskytování veřejných služeb v oblasti zdravotnictví, a to modernizací informačních a komunikačních technologií v území. Projekt je rozdělen na tři části:

1. Rozvoj eHealth - elektronizace zdravotnictví

  • zpřístupnění zdravotnické dokumentace pro zdravotnická zařízení Libereckého kraje a elektronizace procesů specializované a superspecializované péče v Libereckém kraji,
  • výstupy aktivity budou využívat zdravotnická zařízení Libereckého kraje (zdravotnická zařízení jsou v tomto případě cílovou skupinou projektu).

2. Rozvoj služeb technologických center krajů

  • rozšíření služby technologického centra kraje vybudováním infrastruktury pro ukládání zdravotnické dokumentace nemocnic Libereckého kraje poskytujících akutní lůžkovou péčí,
  • výstupy aktivity budou také využívat zdravotnická zařízení Libereckého kraje (zdravotnická zařízení jsou v tomto případě cílovou skupinou projektu).

3. Bezpečnostní infrastruktura technologického centra kraje

  • zlepšení bezpečnostní úrovně služeb technologického centra kraje, bezpečný přístup k datům, bezpečnější datové sítě, apod.

    Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného operačního programu.

Operační program Integrovaný operační program
Registrační číslo
CZ.1.06/2.1.00/19.09276
Celkové výdaje projektu 23.411.232 Kč
Výše dotace 18.223.028 Kč
Výdaje Libereckého kraje 5.188.204 Kč
Doba realizace projektu říjen 2013 - listopad 2015
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace