Zpět na seznam

Investice do vybavení učeben strojním a přístrojovým zařízením pro praktickou výuku

loga projektu

Náplní projektu byla investice do vybavení učeben strojním a přístrojovým zařízením Integrované střední školy v Semilech pro praktickou výuku žáků odborných předmětů v oborech instalatér, elektrikář, klempíř. V rámci projektu byly pořízeny nové, moderní přístroje a nástroje pro svařování, obrábění a jinou mechanizaci, dále byla pořízena digitální technika pro zvyšování teoretických schopností žáků. Díky pořízení moderních strojů, přístrojů a vybavení došlo k vytvoření příznivých podmínek pro zavádění moderních metod praktické výuky. Absolventi školy tak lépe splňují současné nároky zaměstnavatelů využívajících moderních technologických zařízení a tím jsou lépe uplatnitelní na trhu práce po absolvování studia.


Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Regionálního operačního programu NUT II Severovýchod.

Operační program Regionální operační program NUTS II Severovýchod
Registrační číslo
CZ.1.13/4.2.00/21.01097
Celkové výdaje projektu 1.950.782 Kč
Výše dotace 1.621.730 Kč
Výdaje Libereckého kraje 329.052 Kč
Doba realizace projektu květen 2010 - říjen 2012
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace