Zpět na seznam

Investice do vybavení odborných učeben pro praktickou výuku SUPŠ a VOŠ Turnov

loga projektu

Předmětem projektu byla investice do vybavení učeben pro praktickou výuku Střední umělecko-průmyslové školy a Vyšší odborné školy v Turnově, kde došlo k rozšíření a zkvalitnění výuky oboru Výtvarné zpracování kovů a drahých kamenů se studijním zaměřením Plošné a plastické rytí kovů, Umělecké zámečnictví a kovářství, Zlatnictví a stříbrnictví, Broušení a rytí drahých kamenů. Učebny byly vybaveny moderními technologiemi, počítači, novými stroji a zařízeními, které jsou nezbytné pro zajištění kvalitní praktické výuky. Ve škole došlo i k vnitřním stavebním úpravám, a to k rekonstrukci sociálního zařízení u učebny kovářství, k výměně podlahové krytiny a k výměně osvětlení v učebnách zlatnictví a stříbrnictví a k výměně datových rozvodů. Díky pořízení moderních strojů, přístrojů, vybavení a provedení stavebních úprav došlo k vytvoření příznivých podmínek pro zavádění moderních metod praktické výuky. Absolventi školy tak mohou lépe reagovat na současné nároky zaměstnavatelů využívajících moderních technologických zařízení a zvyšuje se šance na jejich uplatnění na trhu práce po absolvování studia.


Projekt byl spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Operační program Regionální operační program NUTS II Severovýchod
Registrační číslo
CZ.1.13/4.2.00/21.01096
Celkové výdaje projektu 3.196.544 Kč
Výše dotace 2.211.469 Kč
Výdaje Libereckého kraje 985.075 Kč
Doba realizace projektu březen 2010 – září 2012
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace