Zpět na seznam

Centrum odborného vzdělávání LK zdravotnicko-sociální – SZŠ Turnov, p. o.

loga projektu

Cílem projektu je zkvalitnění vzdělávací infrastruktury pro výuku žáků v oblasti přírodních věd a cizích jazyků. V rámci projektu dojde k realizaci nástavby na stávající budovu Střední zdravotnické školy v Turnově. Tím vznikne prostor pro vybudování pěti nových odborných učeben, kabinetů, odpočinkové zóny a sociálního zařízení. Konkrétně vznikne učebna masáží, první pomoci, cizích jazyků, sociální činnosti a počítačová učebna. Dále dojde k vybavení nově vzniklých učeben, a to nábytkem, počítačovou technikou a speciálním vybavením pro učebnu masáží (masážní nábytek a pomůcky) i pro učebnu první pomoci (zdravotnické pomůcky, modely a figuríny, apod.).

Realizace projektu zlepší kvalitu zázemí pro praktickou výuku žáků střední zdravotnické školy, nepřímým efektem bude též snadnější zapojení žáků, resp. absolventů školy do pracovního procesu. Projekt je realizován při Střední zdravotnické škole, Turnov, 20. října 1390, příspěvková organizace.


Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného regionálního operačního programu. Další informace o programu naleznete na: www.irop.mmr.cz 

 
Operační program Integrovaný regionální operační program 2021-2027
Registrační číslo
CZ.06.04.01/00/22_042/0002111
Celkové výdaje projektu 74.250.000 Kč
Výše dotace 29.106.000 Kč
Výdaje Libereckého kraje 45.144.000 Kč
Doba realizace projektu květen 2023 - prosinec 2024
Další informace projekty@kraj-lbc.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace