Zpět na seznam

Centrum odborného vzdělávání LK strojírenství a robotiky – SPŠT Jablonec nad Nisou, p. o.

loga projektu

Cílem projektu je zkvalitnění vzdělávací infrastruktury pro výuku žáků v oblasti polytechnického vzdělávání a práce s digitálními technologiemi.

V rámci projektu dojde k rekonstrukci odborných učeben v jednotlivých patrech budovy Střední průmyslové školy technické v Jablonci nad Nisou a především k pořízení moderního vybavení pro výuku odborných předmětů žáků této školy. Jedná se na příklad o žákovská pracoviště vybavená sestavami modulárních stolů pro výuku elektrotechniky, měřící přístroje, jakými jsou Charpyho kladivo, zkušební trhací stroj, mikrometry, posuvná měřítka apod., průmyslový robot včetně modulární buňky, obráběcí stroje, CNC centra, frézy, soustruhy, brusky apod. Projektem budou dotčeny učebny kontroly a měření, robotiky, dílny odborného výcviku strojního i ručního obrábění kovů (CNC dílna, soustružna a frézárna), kovárna a elektro dílny.

Pořizované vybavení bude využito k praktické výuce většiny školou vyučovaných oborů tak, aby byli žáci připraveni na budoucí povolání a mohli se tak snáze zapojit do pracovního procesu.


Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného regionálního operačního programu.
Další informace o programu naleznete na: www.irop.mmr.cz

Operační program Integrovaný regionální operační program 2021-2027
Registrační číslo
CZ.06.04.01/00/22_042/0002297
Celkové výdaje projektu 89.425.680 Kč
Výše dotace 39.440.688 Kč
Výdaje Libereckého kraje 49.984.992 Kč
Doba realizace projektu duben 2023 - duben 2024
Další informace projekty@kraj-lbc.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace