Zpět na seznam

Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje technické

loga projektu

Realizace projektu přispěla ke zvýšení kvality zázemí pro praktickou výuku a snadnější zapojení žáků, resp. absolventů školy do pracovního procesu. V rámci realizace projektu došlo k rekonstrukci stávajících prostor bývalé kotelny na lehké topné oleje a k jejich přeměně na prostory určené pro odbornou výuku žáků technických oborů Obchodní akademie, Hotelové školy a Střední odborné školy v Turnově. Objekt obsahuje nové zázemí pro studijní čtyřletý obor zakončený maturitní zkouškou, pro tříleté obory Nástrojař, Obráběč kovů a Strojní mechanik. Součástí projektu bylo též pořízení moderního vybavení nově vybudovaných prostor, a to CNC stroje, 3D měřícího přístroje, strojního zařízení, IT vybavení, dílenského vybavení, 3D tiskárny, kancelářského vybavení a robotického modulu. Projekt byl realizován na Obchodní akademii, Hotelové škole a Střední odborné škole, Turnov, Zborovská 519, příspěvkové organizaci.


Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného regionálního operačního programu.
Více informací o programu naleznete na: www.irop.mmr.cz
Operační program Integrovaný regionální operační program
Registrační číslo
CZ.06.2.67/0.0/0.0/16_049/0002706
Celkové výdaje projektu 55.714.900,37 Kč
Výše dotace 46.104.533,78 Kč
Výdaje Libereckého kraje 9.610.366,75 Kč
Doba realizace projektu září 2016 - únor 2019
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace