Zpět na seznam

Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje služeb

loga projektu

Realizace projektu přispěla ke zvýšení kvality zázemí pro praktickou výuku a snadnější zapojení žáků, resp. absolventů školy do pracovního procesu. V rámci projektu došlo k realizace stavebních úprav a rekonstrukcí ve stávajících budovách Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v České Lípě. Došlo k rekonstrukci odborných učeben a sociálního zařízení, k rekonstrukci skladovací učební haly, novostavbě dvou dvougaráží a vybudování zpevněné plochy. V rámci projektu vznikly nové jazykové, počítačové a odborné učebny. Součástí projektu bylo také pořízení vybavení, a to v rámci následujících veřejných zakázek: dílenský a školní nábytek, IT, gastro vybavení,  laboratoř, interaktivní výukový panel, zemědělská technika, jazykové učebny, CNC stroje, dřevoobráběcí stroje, obráběcí stroje, svařovací technika a zařízení pro obor automechanik. Projekt byl realizován v rámci Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Česká Lípa, 28. října 2707, příspěvkové organizace.


Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci Integrovaného regionálního operačního programu.
Více informací o programu naleznete na: www.irop.mmr.cz
Operační program Integrovaný regionální operační program
Registrační číslo
CZ.06.2.67/0.0/0.0/16_050/0002753
Celkové výdaje projektu 81 097 452 Kč
Výše dotace 69 602 142 Kč
Výdaje Libereckého kraje 11 495 310 Kč
Doba realizace projektu září 2016 - červen 2019
Další informace

projekty@kraj-lbc.cz


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace